WELCOME TO IDA BAKERY

By: Ida Isk

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 28-Jul-2008 11:43 Email | Share | Bookmark
Kelas cc - Sugarpaste, buttercream & Pipping gel - 27.7.2008

cc dari sugarpaste
cc dari sugarpaste
hasil kelas deco
hasil kelas deco
hasil kedua2nya...
nie dia ahli tangan panas...Dalila & friends





Salam untuk semua

Ok nie pulak kelas semlm ya, terima kasih kerapa dalila n kawan [lupa lak namanya ,] mmmm dah tua kot nama pun leh lupa nie .

Mcm biasa kelas berjalan dengan lancar tanpa sebarng masalah , mana nak ada masalah sebab cikgu garang ya . tak lee kerana kedua2nya begitu tekun belajar dengan penuh minat tau ,semuga lepas berterus mengorak langkah menjadi usahawan cc lak ya . Kelas pun abis cepat sebab dalila n kawan tak leh main bc lama2 jenis tangan panas tu , so wat latihan kejap aje terus kena deco atas cc .Ramai pulak jenis tangan panas ya , yang gelak tu tuan badan sendiri pun tak tahu tangan mereka panas till cikgu pegang tangan seorg2 baru tau , cikgu kena cek tangan student satu2 sebelum mula kelas deco bc tau ,mcm inspektor gaget lak bukan aper nak standby towel basah ajee

Note : so sesiapa yang sudi berlajar dengan inspektor gaget jgn segan2 ya contact Ida Bakery at 0163357790 or emails to merpati66@gnmail.com.my for modul kelas ya .

[i]


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net