WELCOME TO IDA BAKERY

By: Ida Isk

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 8-Aug-2008 00:02 Email | Share | Bookmark
cc roses hijau......

cc bunga rose hijau....
bunga rose ku yang pertama atas cc...



Salam untuk semua

Secara jujur nak cakap , ida tak pandai wat bunga rose pun tau tapi bila dapat order dari Wati ,hati mula gelabah lee his hiss banyak2 bunga awat pilih bunga rose ya , tapi biasa lee kalau tak terima cabaran dari customer tak gempak lak ya.. .

Maka ida pun mula lee operasi menibai bc wat bunga rose , so ini lee hasil tibaiiii tau...maaf lee ya wati kalau rose ini tak cun melecun mcm sifu2 yang lain punya bunga rose ya... , terima kasih kerana sudi memberi assignment yang mencabar minda ida ya... , harap2 cc tu menepati citarasa org yang memintanya tema hijau pucuk pisang ya .

Note : oleh kerana bungar rose tibai ku dah menjadi maka dengan rasminya dibuka tawaran kepada semua yang nak order cc bunga rose ya contact Ida Bakery at 0163357790 or emails to merpati66@gmail.com ya..

[i]


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net