WELCOME TO IDA BAKERY

By: Ida Isk

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 11-Aug-2008 10:39 Email | Share | Bookmark
VARIETY CLASS 11.8.2008

brownies
puff 3 jenis inti....
cc dari sugarpaste
cc dari bc & pipping gel
hasil penuh kelas variety
fancy cookies
hasil kelas variety today...







Salam untuk semua

Syukur alhamdulillah kelas variety hari nie pun berjalan tanpa sebarang masaalah walaupun dah petang studentnya mengantuk tu.. . Kelas nie dihadiri oleh Siti dari Cheras, siti kata nak belajar semua sebab anak2nya suka makan2 so elok lee berlajar buat mcm2 ya...tak rugi sebab semua hasil kelas hari nie Siti bawak balik untuk dikongsi bersama2 keluarganya... .

Terima kasih Siti kerana sudi datng berlajar dengan akak ya... ,maaf kalau ada sebarang kekurangan maklum lee akak nie pun bukannya pandai mana pun .

Note : sesiapa nak belajar kelas variety boleh contact Ida Bakery at 0163357790 or emails to merpati66@gmail.com for more info ya

[i]


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net