WELCOME TO IDA BAKERY

By: Ida Isk

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 13-Aug-2008 13:05 Email | Share | Bookmark
MIXED DECO - repeated order from Diaaa....round 3

red rossete
mmmm tak tahu design aper hentam ajee lee labu
nie rossette tecik2...
nie lak mmm pusing ajee tangan tu...hehee
nie pun tarammm.....
ok nie dia mixed deco cc ya...
jamu mata lee ya....
 







Salam untuk semua

Alhamdulillah order kali ke tiga dari Diaa.... , sampai kata kat diaa datang lee belajar lepas nie leh wat sendiri ya , tapi diaa lak bz sokmo tu so nak tunggu tak bz order ajee lee ya .

Note : so kalau ada yang teringin nak order design mcm diaa nie contact Ida Bakery at 0163357790 or emails to merpati66@gmail.com ya and remember no delivery tau

OLEH KERANA RAMAI BERTANYA WARNA MERAH MENYALA TU GUNA BRAND APER YA...SEBENARNYA WARNA MERAH TU BELI KAT KEDAI RUNCIT BIASA AJEE BOTOL TU ADA GAMBAR HANG TUAH PEGANG KERIS TAU..HARGA DLM RM2.10 BUKAN BOTOL TECIK TU TAU....cari yang ada gambar hang tuah mesti pegang keris , tak pegang keris tak sah tu bukan hang tuah tapi hang kebunnnnnnnnn


[i]
AWARD DARI BOXHOUSESTUDIO ....sekali lagi kita dpt award nie tau
dan mcm biasa lee kita tak akan share gan org lain pun
sebab org lain pun dah dpt award nie byk kan kan kita nak simpan
dlm peti doremon kita ajee , mana tahu kot2 bertukar jadi grammy award lak


[i]
AIMAN [AKADEMI NASYID] DITV9 ..pls visit his web at http://www.aiman.my/
Aiman nie anak buah kepada geng fp jugak tau..idanathrah.fotopages.com
jom kita sama2 sokong aiman nie ya...utk final this saturday cewahhhh
bila lak kita jadi tukang kempen nie ya..tahu ada yang tak kenal aiman
nie sebab dia masuk akademi nasyid kan kan..pulak tu kat TV9 ...
so aper kata tukar channel tu lak ya tengok lee dan undi untuk aiman nie
sebagai sokongan kita kepada makciknya Idanatrah yang berkerja kuat tu..
tengok muka budak aiman nie sejukkkkkk ajee hati kan kan cehwahhhhh



[i]


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net