WELCOME TO IDA BAKERY

By: Ida Isk

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 14-Aug-2008 11:04 Email | Share | Bookmark
sesame street cc lagi....version 2

sesama street cartoon
dah masuk kotak version 2
berminat tak?




Salam untuk semua

Kali nie Siti dari Jalan Ampang order cc Sesame Street pulak.. , ok lee so kali nie wat lukis lain sikit dari version yang mula2 supaya tak jemu tengok rupa yang sama ajee kan kan , nie pun mintak tolong hubby print kan dari tenet tau .

Note : so kalau ada yang berminak nak order cc sesamestreet version 2 nie contact Ida Bakery at 0163357790 or emials to merpat66@gmail.com ya

%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%
DAPAT TEDDY LAK.... dan mcm biasa jugak lee kita tak nak share
pun gan sesiapa pun kita nak simpan teddy nie dlm lemari doremon ku
mana tahu kot2 teddy nie leh membiak kot..dah membiak tu baru lee leh share ya

%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%
[i]


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net