WELCOME TO IDA BAKERY

By: Ida Isk

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 21-Aug-2008 23:45 Email | Share | Bookmark
BROWNIES .....

 
 
 




Salam untuk semua

Ok order kali nie datang dari maklang [http://ulampegaga.fotopages.com/] sebab maklang dapat banyak order so tak sempat nak buat ,kiranya mcm joint venture lee nie Dapat tahu order nie dari seorang jejaka tau , wahhh kira teror lee lee kalau seorg jejaka dah pandai order mengorder kan kan... ,diharap lepas nie ada banyak lagi projek joint venture mcm nie ya maklang , ya lee sebab dekat ajee antara gate 10 dengan condo gurney height tu .

Note : so kalau sesiapa yang terliur tengok muffin nie jangan tunggu lama2 cepat order dari Ida Bakery ya at 0163357790 or emails to merpati66@gmail.com

[i]


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net