WELCOME TO IDA BAKERY

By: Ida Isk

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 19-Oct-2006 05:48 Email | Share | Bookmark
Twinkle2 Little Star Cookies...

acuan ice cream + twinkle star
cookies dah masak
tunggu sejuk sebelum celop coklat
dah celup coklat +manik2...
tengah sejukkan...
nampak tak cahaya star tu...
tengah tunggu giliran nak masuk balang
dah masuk balang....
twinkle2 little star dah kena seal....
Jeng2...another cookies from me....masih bersemangat nak buat kueh raya ...lepas balik dari berbuka diTerminal SeaFood (tak sempat ambil byk pic pun sebab terlalu bz tengok udang2 dah dok melambai2... )...

plan nak buat cookies fancy ice cream, so dah adun cari acuan ice cream tak jumpa pulak suruh fatin tolong carikan...entah mana jumpa pulak lee acuan lain... ..acuan nie sebenarnya pun entah mana lee boleh termasuk dalam bakul masa membeli belah barangan nak buat kueh last week tu... agaknya mungkin dah rezeki dia nak kena guna kot... ..

apa lagi lee fatin kata tiap2 tahun wat bentuk ice cream this year tukar lee pulak.... ok lee ikut lee cakap anak dara....hasilnya not bad...so letak namanya "twinkle2 little star cookies" ...fatin kata mcm lagu dia kat tadika tu dulu... [b][i]


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net