WELCOME TO IDA BAKERY

By: Ida Isk

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 29-Nov-2006 03:24 Email | Share | Bookmark
Raisin Ring ..another creation from instat puff

instant roti potong dua
jadikan tiga segi
letak kismis + gula + serbuk kayu manis ciput ajee
gulung cam niee
jadikan bentuk cincin cam niee
sapukan dengan kuning telur
closeup sebelum bakar
dah bakar ready to eat...yummy2
memandangkan dah beli banyak instant roti canai tu kan... so dipelbagaikan lee mcm2 bentuk , rupa dan rasanya.

So salah satunya letak raisin/kismi kat roti tu...rasanya sedap tau...alah2 cam kat kedai delifrance tu... sama tapi tak serupa ,tak kesah nanti dah pandai mesti menjadi kan ..

caranya senang jugak lee , instant roti canai tu dan raisin (letak sikit gula + serbuk kayu manis) dan digulung mcm bentuk cincin tu....

ada lagi new creation from instant puff so tungguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net